Столичният стадион Юнак“ се превърна в повече от морски плаж -

...
Столичният стадион Юнак“ се превърна в повече от морски плаж -
Коментари Харесай

Първият италиански плаж в София - Mare di Sofia

Столичният стадион „ Юнак “ се трансформира допълнително от морски плаж - в идея, основана да поглези сетивата, и да даде плажно прекарване, без да е нужно да напущаме София. Създаден, с цел да предложи “морско бягство ” в сърцето на градския пейзаж, Mare di Sofia е едномесечен визионерски план на Malfy Gin, който дава обещание да се погрижи за положителното плажно въодушевление на всички в София, които мечтаят за море и нови прекарвания. 

Всеки, стъпил на плажа на Mare di Sofia, ще се придвижи на живописното крайбрежие на Амалфи, без да напуща обичаната София. Мястото посреща с достоверен плажен бар, където всеки може да поглези сетивата си с изискана селекция от коктейли, в това число цялата сбирка на Malfy Gin - класическият Originale, свежият con Limone, деликатният con Arancia, и нежният Gin Rosa. Голямата изненада e неповторимият коктейл “Mare di Sofia ”, основан особено в името на плана, събиращ в едно духа на летните амалфийски вечери софийската градска среда.

Освен морския пясък и въодушевление, Mare di Sofia предлага и редица специфични събития, измежду които дневни, вечерни плажни празненства и тематични събития с неповторим дрескод, които се чака да съберат редица звездни посетители.

Програмата включва:

• Дневно плажно KITCH празненство с yordan_ptkv | 19.08; Йордан Петков е културен феномен в града. Специалното Italian twist издание на неговото KITCH празненство, сигурно ще вдигне настроението и ще притегли повече помпозност и гости към програмата на събитията в Mare di Sofia. А дрескодът, несъмнено, ще е италиански кич!

• Яхтено празненство с Papi Hans | 26.08, с цел да затегнем платната и да отплаваме към крайбрежието на Амалфи, Италия. Cin, cin!

•Цветни празненства всеки петък, въодушевени от цветовете на Malfy Gin и с присъединяване на Preyah, Dessy & The Shining Stockings, Elena Sirakova & Band и още.

•Италиански брънчове - Освен богатия избор от коктейли и неповторими събития, искащите да поглезят небцето си, ще могат да се насладят и на брънч в италиански жанр всяка неделя през сегашния месец. Посетителите на Mare di Sofia ще могат да опитат достоверни италиански деликатеси, наслаждавайки се на слънчевата си неделна заран.

•Диджейски вечери

И още доста други цветни и вълнуващи събития, морски бриз и музика! Последната вечер на 2-ри септември ще бъде маркирана със особено Closing Color празненство с DJ Marten, което дава обещание същински възторг от страсти и цветове! За да целунем лятото за сбогом, както прилича.

Всички събития, част от програмата, могат да бъдат проследени на www.maredisofia.com. Работното време на плажа е от 10:00 до 22:30, като общоприетата цена за вход е 10 лева, като се изключи специфичните събития. На Mare di Sofia се позволяват лица, навършили 18 години.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР